12 juni 2022
12:00

IK Kongahälla/Kungälvs FF

Referat: Mossens BK - IK Kongahälla/Kungälvs FF

I söndags vände serien och det blev återigen dags att möta Mossens BK, för andra gången i serien. Vi åkte till Vallhalla IP med segervittring efter två raka segrar, och känslan inför matchen var god. I första halvlek spelar vi stundtals riktigt fin fotboll, där uppspelsfasen fungerar bra och vi kommer till bra lägen framåt. Vi visar också på en bra energi och ger inte motståndarna nån chans att spela upp bollen på vår planhalva.

Men när Mossen sätter dit ledningsmålet tappar vi gnistan i laget och helt plöstligt låter vi hemmalaget ta kommandot i matchen. I andra halvlek går vi återigen ut med mycket energi de första 10-15 minuterna, men det trappas av succesivt och Mossen tar vara på varje chans de får attt sätta bollen i nät.

Matchen slutar 4-0 och vi kommer alla överrens om att det är kommunikation, aggresivitet och inställning som ligger bakom den tunga förlusten. Vi bryter ihop och kommer igen i nästa match då vi möter Älvängens IK hemma, söndag den 19 juni klockan 17:00.